Ben jij de jongste CEO ooit die een maand lang aan het roer van Adecco zal staan?

Studeer jij bijna af en barst je van de ambitie? In de CEO for One Month competitie strijd je samen met competitief Nederland om die felbegeerde titel. Maar niet alleen de winnaar wordt er beter van. We garanderen je dat meedoen aan de competitie je ook al verder gaat brengen in je professionele ontwikkeling. Hoe dan? En hoe werkt de competitie precies? Dat lees je hier.

Wat beleef je?

Je begint bij het begin. Met een creatieve motivatie overtuig je ons ervan dat jij dé kandidaat bent die de competitie nog interessanter maakt. Ons advies: zorg dat je opvalt. In vorige edities schreven meer dan drieduizend young professionals zich namelijk in.

Uit alle inzendingen worden 1000 kandidaten uitgenodigd om een soft-skill test te doen. Dat is een test die een indicatie geeft van jou als teamspeler. Uit deze groep selecteert Adecco 150 mensen die zichzelf mogen pitchen aan een jury van ervaren talentscouts. Een derde van deze groep gaat door naar de volgende ronde waarin je een business case voorbereid en presenteert aan de directie. Nu wordt het echt spannend, want uit deze vijftig toptalenten gaan er tien naar de finale.

De finaledag start met een bootcamp. Op het hoofdkantoor in Zaltbommel eindigt de dag met een presentatie aan directie en talentscouts. Je krijgt de kans om de directie van Adecco Nederland te laten zien wie jij bent, wat je kan en wat je wil leren. Ondertussen leer je de medefinalisten in korte tijd goed kennen en kom je meerdere recruiters tegen. Tot slot wordt er bekend gemaakt wie de winnaar is van deze felbegeerde titel en waarom.

Wat maak je waar?

Je maakt indruk op ons, maar vooral op jezelf. Door alles te geven voor deze titel sta je ongetwijfeld versteld van je eigen kunnen. En dat is het hoogst haalbare in ieders carrière, of je nou wint of niet.

Wat win je?

Let’s cut tot he chase, want winnen willen we allemaal. Wat win je echt? Als je wint draai je een maand lang mee aan de zijde van Melvin de Boer, CEO van de Adecco Group Nederland. Maar dat is niet alles. Je wordt tijdens deze maand door hem gecoacht en je mag meekijken op de verschillende afdelingen van de organisatie. Daarnaast maak je kans op een baan of traineeship bij de Adecco Group. Ook als je niet binnen Adecco aan de slag gaat is de titel veelzeggend op je cv en dat helpt je tijdens het solliciteren als je eenmaal echt afgestudeerd bent. En tot slot de knaller: je wint een CEO-waardig salaris van €7.000!

Adecco blijft erbij: meedoen is winnen. Want het proces is een ervaring op zich die je klaarstoomt voor je carrière. Bovendien kom je in contact met een organisatie die altijd op zoek is naar talent én leer je een ambitieuze groep kandidaten kennen. Het opbouwen van een professioneel netwerk is officieel begonnen en jij bent een stap dichter bij jouw droomcarrière.