Lucas Derks is CEO for One Month 2022

Lucas Derks is CEO for One Month 2022

Lucas Derks is voor één maand CEO van de Adecco Group Nederland

Zaltbommel, 30 mei 2022
Lucas Derks is uitgeroepen tot winnaar van CEO for One Month 2022 Nederland. Hij volgt hiermee Imme Degreef op. Aan de jaarlijkse competitie, die voor de negende keer in 42 landen is georganiseerd door de Adecco Group, hebben wereldwijd 148.000 ambitieuze studenten en young professionals mee gedaan, waarvan bijna 2.500 in Nederland. Na een assessment en een aantal pittige inhoudelijke uitdagingen mag Lucas een maand lang aan het roer staan van de Adecco Group Nederland.

 

Lucas: “Ik ben niet vaak sprakeloos, maar nu schieten woorden tekort. Het was een fantastische finaledag met sterke competitie vanuit de andere finalisten. Ik kijk er echt naar uit om van Adriaan te leren en te ontdekken hoe het is om aan het roer te staan van zo’n grote organisatie in deze uitdagende tijd.

Een leider van morgen
“Het is geweldig om met jong talent samen te werken en vanuit andere invalshoeken te kijken naar oplossingen en kansen, die wij als HR-dienstverlener kunnen toepassen voor onze klanten en (potentieel-) werkenden. Lucas heeft zijn talenten laten zien als een leider van morgen door zijn visie op hoe wij de toekomst kunnen laten werken voor iedereen. Ik kijk er enorm naar uit om samen met Lucas leiding te geven aan onze prachtige organisatie komende maand!” aldus Adriaan Belonje, CEO van de Adecco Group Nederland.

De eer en de ervaring
Lucas gaat als CEO for One Month 2022 van de Adecco Group Nederland een maand lang samen met CEO Adriaan Belonje het bedrijf besturen, met daarbij een CEO-waardige beloning. Daarnaast maakt hij kans om in de wereldwijde competitie ook te strijden voor de internationale CEO for One Month-titel. Hij neemt het hierin op tegen de winnaars van de 42 andere landen die meedoen met de wedstrijd. De winnaar van de wereldwijde competitie mag een maand lang meewerken met de Adecco Group CEO in Zürich.

Rijden in een elektrische Volkswagen ID.3
Als onderdeel van de arbeidsvoorwaarden mag Lucas tijdens de maand als CEO for One Month rijden in een nieuwe, volledig elektrische Volkswagen ID.3.
Deze auto wordt verzorgd door partner Van Den Udenhout Groep. Met de volledig elektrische auto kan Lucas de komende maand voor de dag komen als CEO die staat voor een duurzame toekomst.