header background

Over de Adecco Group

Over de Adecco Group

De Adecco Group is één van de grootste HR-dienstverleners ter wereld. In 60 landen helpen we dagelijks duizenden mensen met verschillende achtergronden en culturen aan een baan. Hoe? Door innovatieve personeelsoplossingen te ontwikkelen die gericht zijn op de toekomst. We brengen bedrijven en mensen samen voor lange of korte termijn. En dat doen we dankzij de inzet van maar liefst 34.000 medewerkers, in een breed scala aan branches. Van administratie en hospitality tot life sciences en finance. Elke dag werken er meer dan een miljoen flexmedewerkers en ondersteunen wij meer dan 100.000 bedrijven en organisaties, wereldwijd.

Join the community!

Werken in human resources is boeiend en uitdagend. Wist je dat de Adecco Group al lange tijd één van de beste werkgevers van Nederland is? Wij denken dat dat komt door de combinatie van onze bedrijfscultuur en uitgebreide carrièremogelijkheden voor onze collega’s. We maken er samen een succes van. Benieuwd welke banen er op dit moment zijn? Bekijk de vacatures van de Adecco Group en haar merken op onze Global Career Center.

Labels

Akkodis gaat voor innovatieve verbindingen

Als wereldleider in Smart Industry van engineers en digitale experts verbindt Akkodis de slimste mensen op het gebied van R&D, IT & Digital met een passie voor talent en technologie.

https://www.akkodis.com/nl

Badenoch + Clark helpt carrières vooruit

Badenoch + Clark is een headhuntersbureau gespecialiseerd in vaste en tijdelijke
posities rondom transformatie en groei.

badenochandclark.nl

Adecco: de toekomst laten werken voor iedereen

Met aandacht voor wat mensen beweegt, heeft Adecco kennis van de markt, een uitgebreid netwerk en de jarenlange ervaring met het vinden van passende LBO+ functies.

adecco.nl

Top Secretaries laat assistenten uitblinken in hun vak

Top Secretaries brengt professionele assistenten en toporganisaties bij elkaar. Met onze kennis en aandacht voor jouw wensen zorgen wij voor de juiste match.

topsecretaries.nl

Pontoon ontzorgt op veel vlakken

Pontoon biedt recruitment oplossingen waarmee de klant op veel vlakken wordt ontzorgd. Werkzaamheden van een klant worden overgenomen en het recruitment proces wordt geoptimaliseerd.

pontoonsolutions.com/en/

Follow us

Career opportunities