header background

Programma 2023

Programma CEO for One Month 2023

Hier vind je de belangrijkste mijlpalen uit de Nederlandse competitie van CEO for One Month voor 2023.

Tijdlijn Nederlandse competitie

Week 16 (18 april) : Uitnodiging Soft skill assessment (challenge #1)
Als je je aanmelding op tijd hebt ingediend, dan is het tijd om te zien of je uitgenodigd wordt voor het Soft Skill Assessment. In week 16 maken we onze keuzes bekend en als je geselecteerd bent, ontvang je een uitnodiging van onze internationale collega’s. Zorg ervoor dat je je spam inbox controleert en voltooi het assessment voor 25 april om 23.59 uur.

Week 18 (4 mei) : Uitslag Soft Skill Assessment
Na onze beoordeling van jouw assessment, krijg je te horen of je geselecteerd bent voor de volgende ronde: de online pitch.

Week 19 (8 mei) : Deadline aanleveren Online Pitch (challenge #2) en uitnodiging Businesscase (challenge #3)
In week 19 vindt de deadline plaats voor de pitch-presentatie. De uitslag ontvang je ook deze week, met daarin de uitnodiging voor het maken van een business-case. Je hebt vier dagen de tijd om deze te maken en in te sturen (deadline is 8 mei).

Week 20 (15 mei) : Deadline inleveren Businesscase
Dit is de week waarin jij je case inlevert en wij deze gaan beoordelen. Op basis van ieders prestaties tot dan toe, maken we bekend wie er naar de finale gaan. De uitslag krijg je ook deze week al te horen, want de finale is een week later. Spannend!

Week 21 (25 mei) : Finaledag (challenge #4)
In deze week vindt de finaledag plaats. Wie heeft de juiste leidinggevende skills voor de job en kan deze het beste inzetten? Dat gaat duidelijk worden op deze bloedstollende finaledag in Zaltbommel. Tijdens deze dag maak je persoonlijk kennis met de directie van de Adecco Group, word je op verschillende manieren gechallenged en heb je je eerste 1-op-1-gesprek met onze CEO van de Adecco Group Nederland. Aan het einde van deze dag wordt bekend wie zich CEO for One Month 2023 mag noemen.

Juni 2023: CEO for One Month in de praktijk
Als je gekozen bent als CEO for One Month, begint jouw avontuur op 1 juni 2023. Je zal een maand lang onze CEO van de Adecco Group Nederland volgen en de fijne kneepjes van het vak leren. Succes!