header background

Wat is CEO for One Month?

Meedoen is winnen!

De Adecco Group wil jou als young professional helpen in het zetten van de eerste stappen in je carrière. Het doel van CEO for One Month is om jou je leiderschapskwaliteiten te laten ontdekken en je te helpen deze zo goed mogelijk te benutten.

Tijdens de Nederlandse competitie, bestaande uit verschillende challenges, strijd je samen met anderen uit het hele land om de rol van CEO for One Month Nederland. In een afvalrace naar de top ontdek je of jij het in je hebt om aan het roer te staan van een multinational van formaat. CEO for One Month wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd. Houd de website in de gaten voor de volgende editie!

Waarom meedoen aan CEO for One Month?

Om te beginnen spat de titel van CEO for One Month 2023 van je cv af. Daarnaast profiteer je van de vele extra’s die deze titel je te bieden heeft. Winnen betekent dat je in juni een maand lang mag meelopen met de CEO van de Adecco Group Nederland.

Tijdens je maand als CEO krijg je:

  • Coaching door de CEO van de Adecco Group
  • Een kijkje in de keuken van de verschillende onderdelen van de organisatie
  • Kans op je volgende baan of een traineeship bij de Adecco Group
  • Uitbreiding van je netwerk like-minded young professionals
  • Een CEO-waardig salaris van € 7.000 bruto per maand!

Aanmelden

Eerst CEO for One Month van Nederland, daarna van de wereld

De Adecco Group biedt met CEO for One Month een unieke kans, zowel in Nederland als wereldwijd. Als je je aanmeldt voor de competitie strijd je eerst mee voor de titel CEO for One Month Nederland. Als je wint, doe je automatisch mee aan de verkiezing voor Global CEO for One Month. Tien toptalenten wereldwijd worden geselecteerd voor de Global Bootcamp. Uiteindelijk wordt er één talent Global CEO for One Month. Hij of zij gaat onze Global CEO Denis Machuel een maand lang schaduwen.

Lucas Derks CEO for One Month 2022