Rebecca Jekel is voor één maand CEO van de Adecco Group Nederland

Internationale competitie biedt jonge professionals springplank voor hun carrière: Rebecca Jekel is voor één maand CEO van de Adecco Group Nederland

Zaltbommel, 30 mei 2023 – Rebecca Jekel (20) is uitgeroepen tot winnaar van CEO for One Month 2023 Nederland. Zij volgt hiermee Lucas Derks op. Aan de jaarlijkse competitie, die voor de tiende keer in 44 landen is georganiseerd door de Adecco Group, hebben wereldwijd 187.000 ambitieuze studenten en young professionals meegedaan, waarvan bijna 2.700 in Nederland. Na een assessment en een aantal pittige inhoudelijke uitdagingen mag Rebecca een maand lang aan het roer staan van de Adecco Group Nederland.

Rebecca: “Wat een onvergetelijke dag! Ondanks de intensiteit van de finale heb ik intens kunnen genieten van de buitengewone talenten van mijn medefinalisten en van de onweerstaanbaar warme sfeer die Adecco wist te creëren. Ik voel me enorm vereerd om binnenkort zij aan zij met Femke te kunnen lopen en mijn kennis over haar inspirerende leiderschapsstijl en de essentie van Adecco verder te vergroten.”

Een leider van morgen

“Het is geweldig om met jong talent samen te werken en vanuit andere invalshoeken te kijken naar oplossingen en kansen, die wij als HR-dienstverlener kunnen toepassen voor onze klanten en (potentieel-) werkenden. Rebecca heeft haar talenten laten zien als een leider van morgen door haar visie op hoe wij de toekomst kunnen laten werken voor iedereen. Ik kijk er enorm naar uit om samen met Rebecca leiding te geven aan onze prachtige organisatie komende maand!” aldus Femke Hellemons, Country Head a.i. & Head of Operations Adecco.

De eer en de ervaring

Rebecca gaat als CEO for One Month 2023 van de Adecco Group Nederland een maand lang samen met Femke Hellemons het bedrijf besturen, met daarbij een CEO-waardige beloning. Daarnaast maakt zij kans om in de wereldwijde competitie ook te strijden voor de internationale CEO for One Month-titel. Zij neemt het hierin op tegen de winnaars van de 44 andere landen die meedoen met de wedstrijd. De winnaar van de wereldwijde competitie mag een maand lang meewerken met de Adecco Group CEO in Zürich.

Rijden in een Tesla Model 3 Long Range

Als onderdeel van de arbeidsvoorwaarden mag Rebecca tijdens de maand als CEO for One Month rijden in een Tesla Model 3 Long Range. Met de elektrische auto kan Rebecca de komende maand voor de dag komen als CEO die staat voor een duurzame toekomst.