Challenges Hajar

Aan welke challenges werken de CEO’s for One Month?

Over de hele wereld zijn momenteel bijzondere young professionals bezig aan hun periode als CEO for One Month. En deze jongeren zitten niet stil. Naast hun volle agenda met meetings, netwerkmomenten en borrels buigen ze zich ook over de onderstaande vier challenges.

Challenge #1: Your True Self Video

Geen betere manier om het ijs te breken dan door jezelf aan de hand van een video voor te stellen. Aan Hajar en alle andere CEO’s dan ook de vraag om een video van zichzelf op te nemen waarin zij vertellen over zichzelf, hun beste karaktereigenschappen en een persoonlijke life hack.

Challenge #2: Win4Youth

Elk jaar brengt het Win4Youth programma medewerkers, partners en klanten van de Adecco Group samen om hun passie voor sport te delen. Dit jaar heeft de Adecco Group beloofd om 10 miljoen kilometer af te leggen, en zo een bedrag van €500.000 op te halen voor Plan International. Dit geld gaat naar Fit for Future: een programma dat werkeloosheid onder jongeren tegengaat. Aan de CEO’s de vraag om minimaal 1 uur per week te sporten en daarvan de afgelegde kilometers bij te houden, om zo bij te dragen aan het uiteindelijke doel van de Adecco Group.

Challenge #3: Sustainability

Bij Adecco vinden we het belangrijk dat de toekomst voor iedereen werkt. Duurzaamheid is een groot onderdeel hiervan, en tevens een krachtige tool om positieve verandering te bewerkstelligen in de wereld van werk. In deze challenge gaan de CEO’s aan de slag met verschillende duurzaamheidsvraagstukken als ‘wat doet Adecco nu al aan duurzaamheid en wat kan er verbeterd worden?’

Challenge #4: The Future of Work

Hoe ziet Adecco eruit in 2030? Tijden veranderen, en verschillende trends hebben invloed op de missie van Adecco. De CEO’s krijgen de opdracht om onderzoek te doen en een advertentie te creëren rondom deze veranderingen en de missie van Adecco.

Succes, Hajar!

We hebben er alle vertrouwen in dat onze CEO for One Month Hajar waardevolle inzichten kan geven in bovenstaande onderwerpen. Ben je benieuwd hoe zij zich door haar maand als CEO heen werkt? Je kunt haar volgen op Instagram via @techgirlhajar.