Wil jij werken in de wereld van werk? Ontdek de merken van de Adecco Group Nederland

Werken in human resources is boeiend en uitdagend. Digitalisering verandert alles, zo ook de wereld van werk. Banen die gisteren bestonden, worden morgen overbodig of anders ingevuld. Hoe gaat een organisatie hiermee om en hoe kunnen wij organisaties helpen met dit vraagstuk? De Adecco Group houdt zich continu bezig met deze thema’s. Onze merken bieden verschillende oplossingen waarmee we het hele hr-speelveld kunnen omvatten. Benieuwd naar de carrièremogelijkheden die jij als jonge professional hebt? Lees dan verder!

Modis Tech Academy: voorop in de digitale revolutie

Modis Tech Academy is hét young professional merk binnen de Adecco Group. Het is onze visie dat wanneer jij in jezelf gelooft, je alles kunt worden wat je wilt zijn. Dat is de essentie van de traineeships die wij ontwikkelen, binnen vakgebieden als IT, Robotic Process Automation (RPA), Engineering en Informatiemanagement.

Met vakinhoudelijke opleidingen en persoonlijke ontwikkeling dagen wij jou uit en haal jij het uiterste uit jezelf. Onze ambitie? In 2025 zijn wij wereldwijd dé thought leader in smart industries, om op die manier elke dag weer bij te dragen aan een slimme en duurzame toekomst. Meer weten? Klik verder.

Badenoch & Clark: netwerken in de top van het bedrijfsleven

Een bank volledig digitaliseren? Een duurzame start-up naar de volgende groeifase brengen? Of de reguliere zorg in een ziekenhuis opschalen na een coronagolf  Badenoch + Clark biedt de beste, hoogopgeleide en ervaren kandidaten in de markt bij transformatie en groei.

Wij verbinden consultants en verbeterexperts aan vaste en tijdelijke posities bij start-ups, scale ups, mid-sized organisaties, corporates en consulting firms. Vaak groeien onze kandidaten door naar topfuncties in het hoger management of de boardroom, waarmee we leverancier van hun toekomstige leiders zijn. Zo worden onze kandidaten vaak ook weer opdrachtgever. En dat is precies hoe we graag werken: constant bouwen aan ons netwerk.

Dit doen we vanuit Amsterdam met een team van high potentials en ervaren managers, die volop met elkaar samenwerken. We groeien hard en zijn daarom op zoek naar slim en commercieel talent. Leer projectmanagen, deals maken, interviewen en netwerken in de top van het Nederlandse bedrijfsleven en bouw een ijzersterk fundament voor de rest van je carrière. Getriggerd? Klik hier!

Adecco: laat de toekomst werken voor iedereen

Adecco is het Workforce Solutions merk van de Adecco Group. De dienstverlening bestaat voornamelijk uit uitzenden, detacheren, payroll en werving & selectie van (flex)medewerkers. Wist je dat Adecco al lange tijd één van de beste werkgevers van Nederland is? Wij denken dat dat komt door de combinatie van onze bedrijfscultuur en uitgebreide carrièremogelijkheden voor onze medewerkers. We maken er samen een succes van.

Ook hebben we onze blik op de toekomst. Het is onze missie om de toekomst te laten werken voor iedereen: voor onze mensen, flexmedewerkers, opdrachtgevers en de maatschappij. Als wereldwijde hr-dienstverlener nemen we onze verantwoordelijkheid hierin en bereiden we mensen voor op de toekomst en matchen hen met de plek waar ze tot hun recht komen. Benieuwd welke banen er op dit moment zijn? Klik hier!

Top Secretaries: interim toptalent

Top Secretaries brengt professionele assistants en toporganisaties bij elkaar. Als jong talent kun je aan de slag als interim assistant. Het voordeel hiervan is dat je de zekerheid hebt van een vast contract bij ons en tegelijkertijd ervaring op doet in verschillende branches. Zo leer jij je jezelf in sneltreinvaart ontwikkelen!

Wat ga je doen? Je ondersteunt, ontzorgt en organiseert, bijvoorbeeld als tijdelijk personal assistant, project assistant of als marketing- of hr-assistant. Zo maak je kennis met verschillende vakgebieden, zodat je beter onderbouwd jouw eigen loopbaankeuzes kunt maken. Daarnaast doen wij er alles aan om jou uit te laten blinken in je vak. Meer weten? Klik hier!

Pontoon: arbeidsregisseurs die het volledige proces overzien

Last but not least, Pontoon is internationaal een toonaangevende speler in het bieden van recruitment -outsourcing- oplossingen waarbij we in de rol van arbeidsregisseur de klant verregaand ontzorgen, werkzaamheden van de klant overnemen, haar recruitment proces optimaliseren om het best passende talent aan te trekken. We leveren Managed Service Provider (MSP heet dat), waaronder volledig geautomatiseerd Vendor Management System (VMS), Recruitment Process Outsourcing (RPO), en aanvullende modulaire diensten om organisaties te ondersteunen in het bereiken van hun ‘talent attraction’ strategieën voor eigen werknemers én externe, tijdelijke medewerkers en het verhogen van hun ‘employer brand’. Lees hier verder welke rol jij zou kunnen vervullen bij Pontoon!