header background

Programma 2022

Programma CEO for One Month 2022

Hier vind je de belangrijkste mijlpalen uit de Nederlandse competitie en daarna de wereldwijde competitie van CEO for One Month voor 2022.

Tijdlijn Nederlandse competitie

Van 1 maart tot en met 15 april: Aanmelden
In deze periode tot en met 15 april kun je je aanmelden voor deelname aan CEO for One Month via deze pagina.

Direct inschrijven

Week van 18 april: Uitnodiging Soft skill assessment (challenge #1)
In deze week maken we bekend wie we willen uitnodigen voor het maken van de soft skill assessment. Je ontvangt een uitnodiging van onze internationale collega’s (check dus ook je spam!). Op basis van dit assessment krijgen we een duidelijk beeld van de capaciteiten en vaardigheden die je in huis hebt. Je hebt tot 27 april 23.59 uur om het assessment af te ronden.

Uitnodiging Webinar Life’s a Pitch vrijdag 29 april om 10.30 uur
In de week van 18 april ontvang je van ons een uitnodiging en een link voor de webinar Life’s a Pitch op vrijdag 29 april.
Collega Mirjam zorgt ervoor dat jij je goed kan voorbereiden op Challenge #2!

Donderdag 5 mei: Uitslag Soft Skill Assessment
Na onze beoordeling van jouw assessment, krijg je vandaag te horen of je door bent naar de volgende ronde: de online pitch.

9 mei: Deadline aanleveren Online Pitch (challenge #2) en uitnodiging Businesscase (challenge #3)
Op 9 mei is de deadline voor de pitch-presentatie. De uitslag ontvang je op 11 mei, met daarin de uitnodiging voor het maken van een business-case. Hier heb je ook een week de tijd voor om deze te maken en in te sturen.

Week van 16 mei: Deadline inleveren Businesscase
Dit is de week waarin jij je case inlevert en wij deze gaan beoordelen. Op basis van ieders prestaties tot dan toe, maken we bekend wie er naar de finale gaan. De uitslag krijg je ook  deze week al te horen, want de finale is een week later. Spannend!

woensdag 25 mei: Finaledag (challenge #4)
De finaledag. Wie heeft de juiste leidinggevende skills voor de job en kan deze het beste inzetten? Dat gaat duidelijk worden op deze bloedstollende finaledag in Zaltbommel. Tijdens deze dag maak je persoonlijk kennis met de directie van de Adecco Group, word je op verschillende manieren gechallenged en heb je je eerste 1-op-1-gesprek met Adriaan, onze CEO in Nederland. Aan het einde van deze dag wordt bekend wie zich CEO for One Month 2022 mag noemen.

Juni 2022: CEO for One Month in de praktijk
Vanaf 1 juni volgt de CEO for One Month een maand lang de Nederlandse CEO, Adriaan Belonje.

 

Tijdlijn wereldwijde competitie

 Juni/ Juli/ Aug: Global Challenges
Terwijl je als CEO for One Month meewerkt met de Nederlandse CEO, Adriaan Belonje, ontvang je ook een aantal opdrachten van Adecco Group Global. Op basis hiervan worden de tien top-finalisten gekozen die doorgaan naar de wereldwijde finale van drie dagen, de Global Bootcamp geheten.

12 augustus: Bekendmaking tien finalisten Global Bootcamp
De bekendmaking van de tien wereldwijde finalisten die doorgaan naar de Global Bootcamp.

Van 20-22 september: Global Bootcamp
De tien finalisten doorlopen een intensief driedaags programma vol met assessment, uitdagingen en interviews. Op de laatste dag wordt bekend gemaakt wie de Global CEO for One Month 2022 is geworden! We hopen dat deze bootcamp live kan plaatsvinden in 1 van de deelnemende landen! [Deelnemers arriveren op de 19e en vertrekken op de 23e]

Sept/okt: Global CEO for One Month in de praktijk
De Global CEO for One Month schaduwt onze Global CEO en ontdekt uit eerste hand wat erbij komt kijken om een multinational aan te sturen.