header background

Programma 2021

Programma CEO for One Month 2021

Hieronder vind je de belangrijkste mijlpalen uit de Nederlandse competitie en daarna de wereldwijde competitie van CEO for One Month voor 2021.

Tijdlijn Nederlandse competitie

Van 1 maart tot en met 16 april: Aanmelden

In deze periode tot en met 16 april kun je je aanmelden voor deelname aan CEO for One Month.

Van 19 april t/m 28 april – Soft Skill Assessment (Challenge 1)

Op 19 april word je via de mail uitgenodigd voor het Soft Skill Assessment. Op basis van het assessment krijgen we een duidelijk beeld van de capaciteiten en vaardigheden die je in huis hebt en krijg je van ons te horen of je wordt uitgenodigd voor de volgende challenge.

26 april – Webinar ‘Mentale vitaliteit’

Op 26 april organiseren we het webinar ‘Mentale vitaliteit’.  Onze collega’s van Top Secretaries vertellen daarin meer over hoe belangrijk mentale fitheid is en hoe je deze kunt verbeteren. Iedereen die zich voor CEO for One Month heeft aangemeld wordt ook uitgenodigd voor dit webinar.

5 mei – Webinar ‘Life’s a Pitch’

We organiseren op 5 mei een live webinar dat je helpt je voor te bereiden op de Online Pitch. Je ontvangt van ons een uitnodiging hiervoor als je door bent naar de volgende ronde.

Van 7 t/m 9 mei – Online Pitch (Challenge 2)

Je hebt tot en met 9 mei de tijd om je Online Pitch op te nemen en in te sturen. De beoordeling van je pitch ontvang je in de dagen erna, samen met de uitnodiging voor de volgende challenge.

Van 12 t/m 16 mei – Business Case (Challenge 3)

Op 12 mei trappen we gezamenlijk af met Challenge 3: de business case. Vervolgens heb jij t/m 16 mei de tijd om deze business case uit te werken. Op basis van ieders prestaties tot dan toe, maken we op 18 mei bekend wie er naar de finale gaan. Spannend!

21 mei: Finaledag (Challenge 4)

Wie heeft de juiste leidinggevende skills voor de job en kan deze het beste inzetten? Dat gaat duidelijk worden op deze bloedstollende finaledag. Tijdens deze dag maak je persoonlijk kennis met de directie van de Adecco Group Nederland, word je op verschillende manieren gechallenged en heb je je eerste 1-op-1-gesprek met Adriaan, onze CEO in Nederland. Aan het einde van deze dag wordt bekend wie zich CEO for One Month 2021 mag noemen.

Juni: CEO for One Month in de praktijk

In juni gaat de nieuwe CEO for One Month de Nederlandse CEO, Adriaan Belonje een maand lang volgen.

Tijdlijn wereldwijde competitie

Juni en juli: Global Challenges

In de periode juni en juli ontvang je ook een aantal opdrachten van Adecco Group Global. Op basis hiervan worden de tien finalisten gekozen die doorgaan naar de wereldwijde finale van drie dagen, ook wel de Global Bootcamp geheten.

13 augustus: Bekendmaking tien finalisten Global Bootcamp

Van 23 augustus tot en met 25 augustus: Global Bootcamp

De tien finalisten doorlopen een intensief driedaags programma vol met assessment, uitdagingen en interviews. Op de laatste dag wordt bekend gemaakt wie de Global CEO for One Month 2021 is geworden!

Van 30 augustus tot en met 30 september: Global CEO for One Month in de praktijk

De Global CEO for One Month schaduwt onze Global CEO, Alain Dehaze, en ontdekt uit eerste hand wat erbij komt kijken om een multinational aan te sturen.