header background

Over de Adecco Group Foundation

Niet iedereen heeft gelijke kansen. Er zijn nog teveel jongeren over de hele wereld die niet in aanmerking komen voor een opleiding die hen verder helpt in de wereld van werk.

Way to Work is nu CEO for One Month
Wij vinden dat iedereen verdient het om te leren en zichzelf te ontwikkelen. ‘CEO for One Month’, voorheen ‘Way to Work’ is een programma van de Adecco Group Foundation, dat gebruikmaakt van de vaardigheden en de knowhow van de Adecco Group, ’s werelds grootste organisatie op het gebied van HR-oplossingen.

De Stichting heeft als doel om sociale waarde te creëren op het gebied van werkgelegenheid en vaardigheden. CEO for One Month is ontwikkeld om starters op de arbeidsmarkt de ervaring, de kennis en het vertrouwen te geven dat zij goed kunnen gebruiken voor de kickstart van hun carrière.

Om het verband met de competitie duidelijker naar voren te brengen heeft de Adecco Group de in 2010 geregisteerde naam ‘Way to Work’ aangepast naar CEO for One Month. Voor talenten over de hele wereld dient dit programma als het startpunt van hun carrière.

Verbeter je vaardigheden, deel je kennis en grijp de unieke kans om eruit te springen en misschien wel de volgende CEO for One Month te worden. Bekijk onze internationale website voor meer informatie over dit wereldwijde programma.