Imme Degreef is voor één maand CEO van de Adecco Group Nederland

Imme Degreef is op 21 mei uitgeroepen tot winnaar van CEO for One Month 2021 Nederland. Aan de jaarlijkse competitie die voor de achtste keer in 47 landen is georganiseerd door de Adecco Group, hebben wereldwijd 148.000 ambitieuze studenten en young professionals mee gedaan, waarvan 3.000 in Nederland. Na een assessment en een aantal pittige inhoudelijke uitdagingen mag Imme een maand lang aan het roer staan van de Adecco Group Nederland.

Imme: “Ik ben een kostbare ervaring rijker en heb voor mijn gevoel een enorme sprong gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling, dankzij de organisatie, de jury, maar ook de andere deelnemers. En ik kijk er echt naar uit om komende maand me meer te verdiepen in de dagelijkse hr-praktijk en om voor een maand CEO te zijn van de Adecco Group Nederland!” Imme is 24 jaar en studeert Marketing Analytics aan de Universiteit van Tilburg.

“Een leider van morgen”
“Het is geweldig om met jong talent samen te werken en veelal vanuit andere invalshoeken te kijken naar oplossingsmogelijkheden en kansen, die wij als hr-dienstverlener kunnen toepassen voor onze klanten en (potentieel-) werkenden. Imme heeft zich echt laten zien als een leider van morgen, door haar visie op hoe het werk van de toekomst er uit moet komen te zien. Wij hebben al van haar geleerd tijdens de competitie, dus ik kijk er enorm naar uit om samen met Imme leiding te geven aan Adecco Group Nederland komende maand!”, aldus Adriaan Belonje, CEO van de Adecco Group Nederland.

De eer en de ervaring
Imme krijgt niet alleen de titel CEO for One Month Nederland, maar mag ook een maand lang samen met CEO Adriaan Belonje het bedrijf besturen, met daarvoor een CEO-waardige beloning. Daarnaast maakt zij kans om in de wereldwijde competitie nog een keer te strijden voor de internationale CEO for One Month-titel. Ze neemt het hierin op tegen de winnaars van de 47 andere landen die meedoen met de wedstrijd. De winnaar van de wereldwijde competitie mag een maand lang meewerken met de Adecco Group CEO Alain Dehaze in Zürich.

Nieuwe EQA van Mercedes-EQ
Als onderdeel van haar arbeidsvoorwaarden mag Imme gedurende haar maand als CEO for One Month een maand lang gebruik maken van de nieuwe, volledig elektrische EQA. Voor het derde jaar op rij hebben mobiliteitspartner Athlon en Mercedes-Benz namelijk een partnerschip met de Adecco Group en CEO for One Month. Met de volledig elektrische EQA kan Imme de komende maand voor de dag komen als CEO voor een duurzame toekomst.