Hajar Mokhtafa is de CEO for One Month 2019 van de Adecco Group Nederland!

Op woensdag 22 mei is Hajar Mokhtafa uitgeroepen tot de winnares van CEO for One Month 2019. In juli zal Hajar een maand lang aan de top meewerken van de Adecco Group Nederland, wereldwijd marktleider in HR-dienstverlening. Samen met 4.000 andere ambitieuze studenten en jonge professionals streed zij dit jaar om de titel. De competitie wordt jaarlijks georganiseerd om jonge mensen de praktijkervaring te geven die ze nodig hebben om te excelleren in hun carrière.

Hajar:”Ik ben ontzettend blij, het is gewoon overweldigend. Niet alleen heb ik de afgelopen periode veel geleerd, ik heb ontzettend veel interessante mensen ontmoet en nieuwe inzichten opgedaan. Dat valt niet in woorden te vatten.” Vorig jaar heeft Hajar ook meegedaan met de competitie. Toen haalde zij de eindstreep net niet. “Dit jaar heb ik me toch weer opgegeven, met de gedachte ‘de aanhouder wint’. Gewoon doorzettingsvermogen tonen, dacht ik. En nu ben ik gewoon CEO for One Month!” Hajar is 27 jaar, komt uit Noordwijk en is momenteel computerprogrammeur bij Incentro.

Hajar steekt er bovenuit

Met Hajar aan boord kan Melvin de Boer, CEO van de Adecco Group Nederland, komende zomer een maand lang op welkome versterking rekenen: “Het was een hele spannende finale, met écht topfinalisten, maar Hajar stak er bovenuit. Waar we naar op zoek zijn, is iemand die mensen kan verbinden en op inhoudelijk vlak van alle markten thuis is. Ik heb er alle vertrouwen in dat Hajar perfect in dat plaatje past. Naast onze ambitie om de beste HR serviceorganisatie te worden, hebben wij als doel om als digital leader snel en efficiënt te kunnen inspelen op de steeds veranderende wereld van werk”, aldus de Boer. “Hoe mooi dat Hajar een digitale mindset heeft en een tech achtergrond heeft.”

Wereldwijde competitie

Naast de titel van CEO for One Month van de Adecco Group Nederland komt Hajar ook in aanmerking voor de internationale competitie waarbij zij kans maakt om naast Alain DeHaze CEO van de Adecco Group Global te worden. Voor dit onderdeel worden tien van de winnaars van de 47 deelnemende landen geselecteerd. De Boer vervolgt: “Ik ben ervan overtuigd dat Hajar ook in de wereldwijde competitie hoge ogen gaat gooien!”