De kickstart van je carrière op hoogste niveau, wie wil dat nou niet?

Op het hoogste niveau praktijkervaring opdoen voor de ultieme kickstart van je carrière, wie wil dat nou niet? Aan de CEO for One Month-competitie, die de Adecco Group Nederland dit jaar voor de vijfde op rij organiseerde, meldde zich een recordaantal kandidaten aan.

Meer dan 3000 ambitieuze jongeren deden mee aan de wedstrijd bestaande uit een viertal competitierondes. Talents Scouts van Adecco, Spring Professionals en Fairlane kandidaten beoordeelden de kandidaten op skills als strategisch denken, probleemoplossend vermogen en communicatie. Het doel van de competitie? Een maand lang werken aan de zijde van de CEO van de Adecco Group Nederland.

Competitie voor (alleen maar) winnaars

Het mooie aan CEO for One Month is dat de competitie alleen maar winnaars kent. CEO for One Month is namelijk ontwikkeld om jonge mensen tijdens de verschillende competitierondes en de netwerkbijeenkomsten de ervaring te bieden die ze nodig hebben om te excelleren in hun carrière. Zo worden de kandidaten begeleid en krijgen zij ‘training’ in de echte wereld van werk. Dit is unieke ervaring die ze niet kunnen opdoen in de schoolbanken. De tien overgebleven finalisten hebben in de periode nadat de competitie is afgerond de mogelijkheid om een minimaal een week lang mee te draaien met de mannen en vrouwen die ‘s werelds grootste HR-partner leiden.

Winnaar van CEO for One Month 2018

Op 25 mei streden 10 finalisten in Zaltbommel om die ene mooie baan, een maand lang aan het roer staan van de grootste uitzender ter wereld. Het was Saber Benjah die aan het eind van een intensieve, leerzame en leuke dag door de CEO werd verkozen tot winnaar van CEO for One Month 2018. Voormalig CEO Hans Pruis: “Het was zoals altijd een hele spannende race. Er zaten écht topkandidaten bij, maar hij stak er bovenuit.”

Van juni tot juli heeft Saber aan de zijde van Hans meegedraaid van CEO van de Adecco Group Nederland. Een leerzame en unieke ervaring die hem veel heeft gebracht op professioneel en op persoonlijk vlak.

Global CEO for One Month

Als winnaar van CEO for One Month Nederland mocht Saber ook meestrijden met de winnaars van andere landen waarin de Adecco Group actief is. Het doel: een plek bemachtigen naast Alain Dehaze in Zürich, de CEO van de Adecco Group.

Het afgelopen jaar hebben zich wereldwijd meer dan 200.000 jonge, ambitieuze mensen ingeschreven. Uit die groep ambitieuze kandidaten werden tien kandidaten uit de deelnemende 47 landen geselecteerd. Dit jaar ging Lisa Frommhold uit Duitsland ervandoor met de titel global CEO for One Month.

De inschrijvingen voor CEO for One Month 2019 zijn in volle gang. Doe jij dit jaar ook mee?