CEO for One Month en de Adecco Group Foundation

Niet iedereen heeft gelijke kansen. Er zijn nog teveel jongeren die niet in aanmerking komen voor een opleiding die hen verder helpt in de wereld van werk.

Over Way to Work en de Adecco Group Foundation

Wij vinden dat iedereen verdient het om te leren en zich te ontwikkelen. ‘CEO for One Month’, voorheen ‘Way to Work’ is een programma van de Adecco Group Foundation, dat gebruikmaakt van de vaardigheden en de knowhow van de Adecco Group, ’s werelds grootste organisatie op het gebied van HR-oplossingen.

Het programma is ontwikkeld om starters op de arbeidsmarkt de ervaring, de kennis en het vertrouwen te geven dat zij goed kunnen gebruiken voor de kickstart van hun carrière. Het creëren van maatschappelijke waarde zit in het DNA van de Adecco Group. De Stichting is het middel om sociale waarde te creëren op het gebied van werkgelegenheid en vaardigheden.

Verbeter je vaardigheden, deel je kennis en grijp de unieke kans om eruit te springen en misschien wel de volgende CEO for One Month te worden. Bekijk onze internationale website voor meer informatie over dit wereldwijde programma.